Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

naív nárcisztikus sorsregény a hadakozásról és a szexről

Izabel

Izabel

01 Jade Lensky bemutatása

2017. március 03. - Daniel Marton

Tökéletes nő visz magával a Tökéletes Világba, hogy ott potens félelmetes szexi ügynököt csináljon belőlem & közben bonyolult politikai intrikák + űrutazás + BDSM + igen sok alternatív történelem & talán némi “háború-pornó” is! Azaz amikor a mezítelen hölgyek helyett különleges fegyverekkel & járművekkel operáló tehetséges lelkiismeretes katonák mozognak izgatóan - nem feltétlenül primér szexuális gerjedelmeket keltvén ugyan, de valamit azért mégis. Igen!!! Kicsit a viccet félretéve most ez így valóban úgy tűnhet első hallásra, mint amiből még a Wachkowski fivé testv nővérek se tudnának filmet csinálni, úgyhogy a kőkemény akció helyett egyelőre maradjunk is inkább a rideg száraz tárgyilagos tényeknél...

Izabel Jade Lensky (így Z-vel, lásd még: אִיזֶבֶל, magyarul: Jezebel) 1982 november 8-adikán hajnalban született valahol Trieszt szélén 1 nagy kommunaszerű tengerparti telken, ahol a szülei többek közt művésztelepet alapítottak - ami azóta is a Család égisze alatt megy, tehát a helyi hipszterek még ma is Lensky-telepnek hívják. Itt élt a kis Izabel népes családjával egészen tízéves koráig, amely időkről pazar fotók & videók soraival illusztrált vidám történetek sokasága kárpótolja a ravasz oknyomozókat, amiért felnőtt pályafutásának fontos momentumairól még ők se tudnak egyáltalán semmit. Apja az avant-garde művészek istápolásán kívül amúgy a telep mellett elterülő hatalmas katonai bázison dolgozott a világszerte rettegett magyar tengerészgyalogság kiképzési módszertanán, anyja pedig a férjéhez hasonlóan flúgos katonatisztek gyerekeit nevelte sajátjaival együtt: Izabel a második volt, aztán lett neki még 5 kistestvére is.

TOVÁBB

A bejegyzés trackback címe:

https://izabel.blog.hu/api/trackback/id/tr312310605

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása