Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

naív nárcisztikus sorsregény a hadakozásról és a szexről

Izabel

Izabel

02 PRÆLVDIVM

2015 augusztusa

2017. június 21. - Daniel Marton

A prelúdium: Jade Lensky föltámadása!!! Életének méghozzá pont a harmincharmadik évében, csak Ő nem a mennybe ment föl, hanem ellenkezőleg éppen onnan jött vissza a földre. Vagyis a vízbe, mert az óceán felszínén lebegett 1 szürke dobozban a Long Island déli partjának 1 elhagyatott szegleténél, amelynek belátható körzetében 1 patinás hétvégi házon kívül sehol semmi nem volt. Ebbe a házba vitte a dobozt két férfi, akiket ismeretlen eredetű elektronikus üzenet bízott meg a kihalászásával, mert mindketten igen jól ismerték Őt. Az egyik, az idősebb, a sármosan öregedő & mindig kifogástalanul elegáns Eridan Rinzler ezredes: fekete egyenruháján a rangjelzés alatt a JSOC címere díszeleg, ami bizony 1 fekete hattyú profilból - nagyjából mint Nyugat-Ausztrália zászlaján, csak sárga helyett fehér háttérrel. JSOC = Joint Strategic Operations Committee. Dzséjszok! A fiatalabb férfi pedig drága bátyja, ki úgy néz ki, mint Jon Snow, valamint ráadásul még úgy is hívják: Jonathan Azrael Lensky.

Halk diszkrét kattanással nyílik a doboz abban a percben, amelyet az üzenet Izabel felébredéseként jelölt meg, aki valóban ekkor nyomban föl is ébred: nagyokat ásít, nyújtózkodik, sűrűn pislog, hevesen dörzsölgeti szép nagy zöld szemeit. Zavarban van, mert rosszallóan értetlenkedve szemléli fura koporsóját, amelyből éppen felült, a két régi ismerős láttán viszont egyből nagyon fölvidul! Föl is pattan egyből, hogy megölelgesse & megcsókolgassa őket. Kérdi, hogy vannak. Kérdik, ő hogy van. Rinzler a szakszerűség kedvéért közli a pontos időt & dátumot, valamint a tartózkodási helyüket is. Remek, mondja Izabel, jobb helyen ennél nem is lehetnének. Reméli, hoztak valami piát, hogy igyanak is rögvest a föltámadására!

TOVÁBB

A bejegyzés trackback címe:

https://izabel.blog.hu/api/trackback/id/tr1312610121

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása