Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

naív nárcisztikus sorsregény a hadakozásról és a szexről

Izabel

Izabel

06 Fifty shades of Jade

2016 március eleje még mindig

2020. december 30. - Daniel Marton

Úrnőm érti a viccet, amidőn a felolvasóestről megyünk hazafelé, de nem szereti! Érti, mert nevet kissé kelletlenül, ám eközben acélos ujjaival fojtogatni kezd, úgy súgja fülledt hangon a fülembe: “Nem!!! Nem vagyok Sztálina, bébi, ezt most rögtön kivered a kis fejedből! Okay? Különben én verem ki belőle.” Mondom, azért szexi volt a Szoszó fiatalon, de több se kell ám a pofonjához! Mondjuk, itt még gyengén üt. “Azt akarod, hogy verjelek, mi?” - kérdi még fülledtebb hangon immár idegesen, fogytán lévő türelemmel: “Kapsz is olyat minnyá, ne aggódj, hogy még a lágerben is mesélheted majd, te kis szaros! Lágerführer, az legyek? Hm? Azt akarod, igen? Biztos?” 

Vasmarokkal öklébe szorítja herezacskómat, ami nem túl kellemes, úgyhogy mondom, okay, nem muszáj. “Jól van, cicus, jó fiú!” - feleli elégedetten visszaülve merev hímtagomra: nem akar folyton gonosz lenni, mert igazából 1 iszonyúan magányos szeszélyes makrancos úrhölgy, aki rettentően sok szeretetre vágyik. De hisz én imádom!!! Megőrülök, úgy rajongok érte, nem bírom tovább! Helyes, igen, Ő selymes, mondja, Selkina! Minden ízében előkelő százkilós szovjet domina, akit a hét minden áldott napján reggeltől estig imádni kell! És én bizony elég költséges kis játékszere leszek Őneki, úgyhogy fogjam csak be & a melleit szépen harapdáljam inkább!

Fekete autó hátsó ülésén kéjeleg rajtam, a beépített hangfalakból instrumentális katonazene szól. Pár perce még a padlón térdelve döngettem, Ő pedig az ülésen elterpeszkedve úgy telefonált, mint 1 igazi úrnő: seggemre csapott, hogy addig se lazsáljak, amíg mással foglalkozik. Pár perc múlva megint letérdeltet & erőfeszítéseimet közönyösen szemlélve magyarázza, hogy az átkosban kifejezetten anathema volt ugyebár a halott zsarnok nevét egyáltalán említeni. Viccelődni vele tehát végképp a politikai megsemmisülés záloga volt, nyilván nem véletlenül! Vigyázzak hát a számra & otthon ezért még vár rám 1 okító verés, de most öltözzek, mert megérkeztünk. A környék egyre rémisztőbben idegen: valahol a Burzsujhegyi út 789 szám alatt 1 puccos nagy lakó- & irodaház alá hajtunk, több helyen ég a villany, embereket is látni haloványan odafent.

TOVÁBB

A bejegyzés trackback címe:

https://izabel.blog.hu/api/trackback/id/tr5616364800

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása